Mitä jos sinun onnistumisesi olisi uutinen

Kauppalehti tekee nyt mainoskampanjaa, jossa kuka tahansa voi tehdä itsestään uutisen. Kampanjassa voi valita haluamansa otsikon muutamista valmiiksi annetuista vaihtoehdoista ja muutamia muuttujia. Muuten teksti on valmiiksi kirjoitettu. Olet ehkä nähnytkin näitä jo somessa.

Makoilin hetki sitten sängyllä, ja mainoskampanja tuli jostain syystä mieleeni. Tulin ajatelleeksi, että sitä voi käyttää apuna visualisoidessaan itselleen sellaista tulevaisuutta, josta on aina haaveillut.

Halutessasi voit käydä luomassa oman uutisesi Kauppalehden sivuilla. Jos heiltä ei kuitenkaan löydy sinulle sopivaa uutista, voit kirjoittaa oman!

Ajattele unelmaasi ja mieti, miten siitä uutisoitaisiin, kun se on toteutunut. Älä anna sellaisen pikkuseikan häiritä, että uutismaailmalla ei ole tapana noteerata onnistumisiasi tai epäonnistumisiasi millään lailla. Tämä on ajatuksilla ja mielikuvilla leikittelyä, joka voi avata sinua unelmallesi aivan uudella tavalla.

Mieti siis, miten uutisesi otsikoitaisiin.

Sen jälkeen tartu kynään ja paperiin ja kirjoita uutisesi!

Voit kirjoittaa niin pitkään ja perusteellisesti kuin haluat, mutta ota tavoitteeksesi kirjoittaa vähintään puoli sivua tai 100 sanaa.

Fiilistele samalla, miltä tuntuu, kun unelmasi on toteutunut, ja kaikki tietävät sen.

Sinä olet onnistunut. Sinä olet tehnyt sen!

Halutessasi voit piirtää tai liittää siihen kuvan itsestäsi, kun unelmasi on toteutunut.

Laita uutisesi seinälle, tai jos haluat ja se tuntuu sinusta hyvältä, jaa se niille ihmisille, joille haluat.

Fiilistele ihanaa unelman toteutumisen ja onnistumisen tunnetta joka päivä seuraavan viikon ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *